fbpx

prvarmeteknik.dk

OM OS

VI VÆKSTER OG MANGLER FOLK -

se STILLINGSOPSLAG HER:

KLIK på stillingsbetegnelserne og download opslag. 

Vi GLÆDER os til at høre fra dig.

HVEM ER VI?

PR Varmeteknik er et univers af prefabrikerede HVAC enheder samt en lang række VVS-systemprodukter, lige fra cirkulationspumper og gulvvarme til ventiler og automatik.

PR Varmeteknik har endvidere introduceret en revolutionerende metode på det danske marked til installering af gulvvarme i eksisterende bygninger: QUICK HEAT®.  Metoden er innovativ, enkel og økonomisk fordelagtig. Denne teknologi er, som vore produkter i tråd med vore kerneværdier: Høj kvalitet, innovation og fleksibilitet. Se hvordan QUICK HEAT® fungerer på 60 sekunder her.

Du kan downlaode brochure om PR Varmeteknik ApS her:  PR Varmeteknik

PR Varmeteknik ejes af Hanne Bundgaard, Kim Thygensen og Per Hannibal Rasmussen. Parterne dannede virksomheden i sin nuværende form medio 2021, hvor bygningerne på Venusvej 12 i Horsens blev overtaget. Virksomheden har i dag 8 fastansatte medarbejdere. 

PR VARMETEKNIK APS

Vi tilbyder produkter og service indenfor 3 forretningsområder:

QUICK HEAT GULVVARME TIL RENOVERING 

Installering af morderne gulvvarme i eksisterende bygninger uden at bryde betongulv op. Metoden er innovativ, enkel og økonomisk fordelagtig for dig som forbruger. Vi tilbyder QUICK HEAT® til privatforbrugere og i samarbejde med VVS-installatører. 

SYSTEMPRODUKTER

Vi har produktion og står for salg til VVS Installatører og grossister af de væsentligste produkter til installering af gulvvarme. Det drejer sig fx om Styringer, Rumtermostater, Fordelerrør, Cirkulationspumper, Kuglehaner, telestater og udlægningssystemer. Salg og markedsføring af standard VVS produkter startede helt tilbage i begyndelsen af 1980´erne.

PREFAB

Færdigbyggede ”Plug & Play systemenheder” til industri og boligbyggeri. Op igennem 1990´erne udbyggede og udviklede det daværende PR Teknik bundmoduler og prefab produkter. Ejeren af PR Teknik er en af de 3 stiftere af PR Varmeteknik, og vi udvikler videre på de oprindelige, gennemprøvede og kendte ideer og produkter.

Vi er nye spillere på markedet med mere end 35 års erfaring. Vores mission er, at være gulvvarme eksperterne i Danmark

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

© 2023 PRVARMETEKNIK. All Rights Reserved

Sociale medier

Følg PR Varme Teknik på de sociale medier

© 2023 PRVARMETEKNIK. All Rights Reserved