prvarmeteknik.dk

Om os

Hvem vi er.

PR Varme Teknik ApS er stiftet af Per Hannibal Rasmussen, tidligere stifter og ejer af  firmaet PR Teknik A/S.

PR Teknik A/S, som i 2005 blev solgt til Wavin A/S, var i 00´erne en af de mest innovative og hurtigst voksende virksomheder i den danske VVS branche.

Med denne baggrund har vi mere end 35 års erfaring med avancerede varmetekniske løsninger til det danske VVS marked.

Mere end 35 års erfaring.

Salg og markedsføring af standard VVS produkter startede helt tilbage i begyndelsen af 80érne. 

I 90érne udviklede vi en lang række PREFAB enheder til primært gulvvarme og fjernvarme segmentet. Herefter startede produktionen af PREFAB enheder til både hjemmemarkedet og til eksport.

Det stærke fokus på udvikling, innovation og fornyelse har vi fortsat – dette fremgår af vores produktportefølje, som kan ses rundt på hjemmesiden. Tøv ikke med at henvende dig, hvis du mangler produkter – skræddersyede løsninger er vores speciale.

Banebrydende teknologi - helt nyt i Danmark.

Som de første i Danmark introducerer PR Varme Teknik en helt ny metode til installering af gulvarme. Metoden kan med stor fordel anvendes ved renovering af eksisterende bygninger.

Download brochure her: xxxxx.pdf

Den nye metode til installering af gulvvarme er 30-50% billigere en end traditionelle metoder og langt mindre tidskrævende.

Vores kerneværdier

INNOVATIV

Med fokus på fremtidens trends udvikler og introducerer vi løbende nye værdiskabende produkter og løsninger, som gør arbejdet hurtigere, enklere og mere effektivt for vore kunder.

FLEKSIBEL

Vi er ikke “låst” i firkantede systemer. Uanset om det gælder levering, produkter eller systemer tilstræber vi altid at finde præcis de løsninger som er optimale for dig som vores kunde.

KVALITET

Høje kvalitetskrav til vore leverandører samt omfattende egenkontrol, sikrer at alle produkter som minimum lever op til høje nordiske standarder

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os